100% Satis-fashion

Daar gaan wij al 25 jaar voor!

Ons doel is jou steeds de nieuwste en leukste trends in fashionland te brengen, aangevuld met onze persoonlijke service.

Wij hebben een bijzonder leuk aanbod van dames -en herenkledij. Vooraan in de winkel vind je alle mannen kledij, achteraan is het dames assortiment. Om het voor jou makkelijk te maken hebben we tal van leuke accessoires zoals sjaaltjes, riemen en handtassen, die jouw outfit perfect afwerken!
Centraal in de winkel vind je onze heel uitgebreide  jeans en broeken “muur” , waar we je heel graag helpen jouw perfecte jeans te vinden . Of je nu op zoek bent naar een super skinny, een recht model, of liever een leuke bootcut of flare draagt, we hebben het allemaal !

We hebben ook tal van  broeken beschikbaar op lengte maat 36 en heel wat speciale modellen voor tieners die uit de kindercollecties ‘ gegroeid ‘ zijn. Dames (en jeugd) jeans  hebben wij van maatjes 23 tot 36, bovenkledij van XS tot XXL .  Voor de heren beginnen wij ons aanbod op XS tot XXXL. In jeans is dit van 26 tot 44.

 • null

  Vinca

  Zuidstraat 13
  8630 Veurne
  (+32) 058 31 64 68
  open maandag – zaterdag
  9:30 – 12u & 13:30 – 18u